Transport falas për porosi mbi 5000L

Koleksioni I Thomas & Friends: Push along

Kodi i produktit: 887961729573

L 420
L 690

Koleksioni I Thomas & Friends: Push along Thomas & Friends

1 produkt shitur në 48 orët e fundit

Ka stok

Sasia

Koleksioni I Thomas & Friends: Push along Thomas & Friends

SKU 887961729573
EAN 887961729573
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...