Transport falas për porosi mbi 5000L

Krëhër stilues - Buzzretail
Krëhër stilues - Buzzretail
Krëhër stilues - Buzzretail

Krëhër stilues

Kodi i produktit: 5060376770674

L 5,990

Krëhër stilues Buzzretail

Ka stok

Sasia

Krëhër stilues Buzzretail

SKU 5060376770674
EAN 5060376770674

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

New