Transport falas për porosi mbi 5000L

Kukull Barbie me aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë - Barbie
Kukull Barbie me aksesorë - Barbie

Kukull Barbie me aksesorë

Kodi i produktit: 194735101818

L 1,110
L 2,790

Kukull Barbie me aksesorë Barbie

Ka stok

Sasia

Kukull Barbie me aksesorë Barbie

SKU 194735101818
EAN 0194735101818

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,195
L 2,990
L 3,995
L 9,990