Transport falas për porosi mbi 5000L

Kukull bebe me veshje bojëqielli - Antonio Juan
Kukull bebe me veshje bojëqielli - Antonio Juan
Kukull bebe me veshje bojëqielli - Antonio Juan
Kukull bebe me veshje bojëqielli - Antonio Juan

Kukull bebe me veshje bojëqielli

Kodi i produktit: 50063

L 8,990

Kukull bebe me veshje bojëqielli Antonio Juan

Ka stok

Sasia

Kukull bebe me veshje bojëqielli Antonio Juan

SKU 50063
EAN 8435083650637

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...