Transport falas për porosi mbi 5000L

Lodër Uji me përbërje xheli me paketime të vogla

Kodi i produktit: 813974022875

L 75
L 190

Lodër Uji me përbërje xheli me paketime të vogla, 60 cope Zimpli Kids

Ka stok

Sasia

Lodër Uji me përbërje xheli me paketime të vogla, 60 cope Zimpli Kids

SKU 813974022875
EAN 813974022875
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 270
L 690