Transport falas për porosi mbi 5000L

Lodër Uji në formë ylli

Kodi i produktit: 813974025654

L 350
L 590

Lodër Uji në formë ylli Zimpli Kids

Ka stok

Sasia

Lodër Uji në formë ylli Zimpli Kids

SKU 813974025654
EAN 813974025654

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...