Transport falas për porosi mbi 5000L

Lojë krijuese me tub qelqi- Zogj - Svoora
Lojë krijuese me tub qelqi- Zogj - Svoora

Lojë krijuese me tub qelqi- Zogj

Kodi i produktit: 5208006230345

L 955
L 1,190

Lojë krijuese me tub qelqi- Zogj Svoora

Ka stok

Sasia

Lojë krijuese me tub qelqi- Zogj Svoora

SKU 5208006230345
EAN 5208006230345

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...