Transport falas për porosi mbi 5000L

Makinë e konvertueshme Barbie - Barbie
Makinë e konvertueshme Barbie - Barbie
Makinë e konvertueshme Barbie - Barbie
Makinë e konvertueshme Barbie - Barbie
Makinë e konvertueshme Barbie - Barbie
Makinë e konvertueshme Barbie - Barbie

Makinë e konvertueshme Barbie

Kodi i produktit: 194735160686

L 8,795
L 21,990

Makinë e konvertueshme Barbie

Ka stok

Sasia

Makinë e konvertueshme Barbie

SKU 194735160686
EAN 0194735160686

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,195
L 2,990
L 3,995
L 9,990