Transport falas për porosi mbi 5000L

Muniucione X Shot 50 copë - X-shot
Muniucione X Shot 50 copë - X-shot
Muniucione X Shot 50 copë - X-shot
Muniucione X Shot 50 copë - X-shot
Muniucione X Shot 50 copë - X-shot

Muniucione X Shot 50 copë

Kodi i produktit: 4894680025974

L 270
L 690

Muniucione X Shot 50 copë X-shot

Ka stok

Sasia

Muniucione X Shot 50 copë X-shot

SKU 4894680025974
EAN 4894680025974

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 590
L 1,490
L 710
L 1,790
L 2,195
L 5,490
L 870
L 2,190