Transport falas për porosi mbi 5000L

Set magjik i kuq me aksesorë

Kodi i produktit: ME14818

L 2,795
L 3,490

Set magjik i kuq me akesorë Magic Mixies

Ka stok

Sasia

Set magjik i kuq me akesorë Magic Mixies

SKU ME14818
EAN 630996148822

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,395
L 2,990
L 7,995
L 9,990