Transport falas për porosi mbi 5000L

Seti me makina rraketë

Kodi i produktit: 630996400517

L 1,490
L 1,990

Seti me makina rraketë Boom City Racers

Ka stok

Sasia

Seti me makina rraketë Boom City Racers

SKU 630996400517
EAN 630996400517

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,395
L 2,990
L 1,195
L 1,490
L 1,195
L 1,490
L 1,195
L 1,490
L 3,195
L 3,990
L 3,195
L 3,990