Transport falas për porosi mbi 5000L

Valixhe udhëtimi Ninja Go Trolley (46 x 33 x 20 cm)

Kodi i produktit: 5711013078676

L 9,990

Valixhe udhëtimi Ninja Go Trolley (46 x 33 x 20 cm) Lego

Ka stok

Sasia

Valixhe udhëtimi Ninja Go Trolley (46 x 33 x 20 cm) Lego

SKU 5711013078676
EAN 5711013078676

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...