Transport falas për porosi mbi 5000L

Abc

Zjarrfikëse me drita dhe muzikë 25 cm

Kodi i produktit: 4006333074592

L 3,195
L 3,990

Zjarrfikëse me drita dhe muzikë 25 cm ABC

Ka stok

Sasia

Zjarrfikëse me drita dhe muzikë 25 cm ABC

SKU 4006333074592
EAN 4006333074592

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 2,395
L 2,990
L 1,195
L 1,490
L 1,195
L 1,490
L 1,195
L 1,490
L 3,195
L 3,990
L 3,195
L 3,990