Transport falas për porosi mbi 5000L

Plastelinë si rërë PlayDoh - Play-doh
Plastelinë si rërë PlayDoh - Play-doh
Plastelinë si rërë PlayDoh - Play-doh
Plastelinë si rërë PlayDoh - Play-doh
Plastelinë si rërë PlayDoh - Play-doh
Plastelinë si rërë PlayDoh - Play-doh
Plastelinë si rërë PlayDoh - Play-doh
Plastelinë si rërë PlayDoh - Play-doh

Plastelinë si rërë PlayDoh

Kodi i produktit: E0102EU6

L 790

Plastelinë si rërë Play-doh

Ka stok

Sasia

Plastelinë si rërë Play-doh

SKU E0102EU6
EAN 5010993820320

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...