Transport falas për porosi mbi 5000L

Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh
Set me 4 plastelina PlayDoh - Play-doh

Set me 4 plastelina PlayDoh

Kodi i produktit: B5517EU4

L 790

Set me 4 plastelina Play-doh

Ka stok

Sasia

Set me 4 plastelina Play-doh

SKU B5517EU4
EAN 5010993558957

ARTIKUJT MUND TĂ‹ NDĂ‹RROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...