Transport falas për porosi mbi 5000L

Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail
Dron - Buzzretail

Dron

Kodi i produktit: 5060376771695

L 6,990

Dron Buzzretail

Ka stok

Sasia

Dron Buzzretail

SKU 5060376771695
EAN 5060376771695
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Po
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

New
New