Transport falas për porosi mbi 5000L

Pistoleta uji X Shot Nano Skins me mbushje të shpejtë - X-shot
Pistoleta uji X Shot Nano Skins me mbushje të shpejtë - X-shot

Pistoleta uji X Shot Nano Skins me mbushje të shpejtë

Kodi i produktit: 4894680023628

L 890

Pistoleta uji X Shot Nano Skins me mbushje të shpejtë X-shot

1 produkt shitur në 48 orët e fundit

Ka stok

Sasia

Pistoleta uji X Shot Nano Skins me mbushje të shpejtë X-shot

SKU 4894680023628
EAN 4894680023628

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...