Transport falas për porosi mbi 5000L

Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë - X-shot
Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë - X-shot
Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë - X-shot
Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë - X-shot
Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë - X-shot
Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë - X-shot
Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë - X-shot
Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë - X-shot
Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë - X-shot

Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë

Kodi i produktit: 4894680024571

L 2,390

Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë X-shot

Ka stok

Sasia

Pistolete uji X Shot Medium me mbushje të shpejtë X-shot

SKU 4894680024571
EAN 4894680024571

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...