Transport falas për porosi mbi 5000L

Spider Man fantazëm me sy të mëdhenj që shendrisin në errësirë - Simba
Spider Man fantazëm me sy të mëdhenj që shendrisin në errësirë - Simba

Spider Man fantazëm me sy të mëdhenj që shendrisin në errësirë

Kodi i produktit: 6315875811X12

L 1,690

Spider Man fantazëm me sy të mëdhenj që shendrisin në errësirë, Simba

1 produkt shitur në 48 orët e fundit

Ka stok

Sasia

Spider Man fantazëm me sy të mëdhenj që shendrisin në errësirë, Simba

SKU 6315875811X12
EAN 5400868014402

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...