Transport falas për porosi mbi 5000L

Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel
Figurinë: Thor - Marvel

Figurinë: Thor

Kodi i produktit: E7879ES6

L 2,390

Figurinë: Thor Marvel

Ka stok

Sasia

Figurinë: Thor Marvel

SKU E7879ES6
EAN 5010993814329

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...