Transport falas për porosi mbi 5000L

Lodër transformuese Breakdown

Kodi i produktit: 5010996184191

L 1,195
L 1,490

Lodër transformuese Breakdown Transformers

Ka stok

Sasia

Lodër transformuese Breakdown Transformers

SKU 5010996184191
EAN 5010996184191

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,595
L 1,990