Transport falas për porosi mbi 5000L

Set me figurën e SPIDER-MAN - Spider-man
Set me figurën e SPIDER-MAN - Spider-man
Set me figurën e SPIDER-MAN - Spider-man
Set me figurën e SPIDER-MAN - Spider-man
Set me figurën e SPIDER-MAN - Spider-man
Set me figurën e SPIDER-MAN - Spider-man
Set me figurën e SPIDER-MAN - Spider-man
Set me figurën e SPIDER-MAN - Spider-man

Set me figurën e SPIDER-MAN

Kodi i produktit: F56375X0

L 3,035
L 3,790

Set me figurën e SPIDER-MAN Spider-man

Ka stok

Sasia

Set me figurën e SPIDER-MAN Spider-man

SKU F56375X0
EAN 5010994107864

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...

L 1,595
L 1,990