Transport falas për porosi mbi 5000L

Set me figurinën e VENOM - Marvel
Set me figurinën e VENOM - Marvel
Set me figurinën e VENOM - Marvel
Set me figurinën e VENOM - Marvel
Set me figurinën e VENOM - Marvel
Set me figurinën e VENOM - Marvel
Set me figurinën e VENOM - Marvel
Set me figurinën e VENOM - Marvel

Set me figurinën e VENOM

Kodi i produktit: F69755X0

L 1,890

Set me figurinën e VENOM Marvel

Ka stok

Sasia

Set me figurinën e VENOM Marvel

SKU F69755X0
EAN 5010994186111

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...