Transport falas për porosi mbi 5000L

Loder Aktiviteti-Fokë - Fisher&Price
Loder Aktiviteti-Fokë - Fisher&Price

Loder Aktiviteti-Fokë

Kodi i produktit: 194735095872

L 1,290

Loder Aktiviteti-Foke Fisher&Price

Ka stok

Sasia

Loder Aktiviteti-Foke Fisher&Price

SKU 194735095872
EAN 194735095872
Çmimi vetëm në web Jo
Nevojiten bateri Jo
Përmban bateri Jo

ARTIKUJT MUND TË NDËRROHEN BRENDA 1 JAVE NGA DATA E BLERJES

 

Kushtet e nderrimit:

• Te kene faturen perkatese.

• Artikujt që ndërroni duhet te jene në kutine origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë perdorur apo dëmtuar.

• Nuk ndërrohen aksesorët.

• Produktet e dëmtuara nga fabrika mund te ndërrohen brenda 1 jave nga momenti i blerjes. Nëse është dëmtuar nga klienti, produkti nuk do të ndërrohet.

Duke shfaqur vlerësimet

Ju mund të pëlqeni edhe...